Imádod a vattacukor keltette nosztalgikus érzést, gyermekkorod ízvilágát és a pillekönnyű cukorfelhőt, ugyanakkor unod a fantáziátlan, fémbödönből és műanyag dobozból árult vásári vattacukrot?

Nos, akkor a Vattackr csapata a Te álmodat váltotta valóra!

 

Forradalmasítottuk a vattacukor árusításának módját, újragondoltuk az alapanyagok minőségét és palettáját valamint hozzáadtunk egy nagy adag cukiság faktort a letűnt korok kedvenc édességéhez. 

Miben különbözünk versenytársainktól?  

Szívvel, lélekkel és nagy adag jókedvvel készítjük el számodra a legfinomabb vattacukrokat, amelyek nem a megszokott hurkapálcákra vannak feltekerve. Egyedi papír tölcséreink kizárólag vegyszermentes, környezetbarát kartonpapírból készülnek, ugyanakkor szezonálisan vagy egyedi megkeresés, személyre szabott eseményre történő felkérés alkalmával egyéb, speciálisan brandingelt vagy kialakított pálcák készítését is vállaljuk.

Izgalmas és klasszikus ízeinken túl vattacukraink tovább bolondíthatók különleges toppingjaink széles választékával. Válaszd ki kedvenced és tedd még élevezetesebbé a #vattackr ízélményt!

Legfőbb alapanyagunk a bio gazdaságokból származó kristálycukor, így vattacukraink egészséges, vegyi anyagoktól mentes termőföldben termelt cukorból készülnek!

És, hogy kezed se maradjon a vattacukor majszolástól ragacsos, minden cukorfelhő mellé előre csomagolt nedves törlőkendőt biztosítunk!